Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η εξαφάνιση της Μαρίας


Η Βούτενα, ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας, βρίσκεται πάνω σε ένα βουνό με στενούς δρόμους, μικρά σπίτια και ένα πυκνό δάσος με πολύ όμορφα λουλούδια και δέντρα.
Μια μέρα τρεις αδερφές, η Κατερίνα, η Χριστίνα και η Μαρία είχαν παέι στο δάσος για να παίξουν μπάλα. Τότε η Κατερίνα πήρε τη μπάλα και την πέταξε πολύ μακριά και η Μαρία πήγε να την πάρει. Όταν βρήκε τη μπάλα, συνειδητοποίησε ότι είχε απομακρυνθεί πολύ από τις αδερφές της και είχε φοβηθεί λιγάκι.
Ξαφνικά, άκουσε ένα θόρυβο πίσω από ένα μεγάλο θάμνο. Είχε πλησιάσει πολύ κοντά στο θάμνο, όταν ένας άντρας εμφανίστηκε με ασημένια ολόσωμη φόρμα, μπότες και κράνος. Πήρε τη μικρή στα χέρια του και εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος.
Οι αδερφές της που την περίμεναν για αρκετή ώρα, ανησύχησαν και πήγαν να δουν τι είχε συμβεί. Έψαξαν όλο το δάσος για να βρουν τη Μαρία, αλλά δε τη βρήκαν πουθενά. Τότε η Χριστίνα σκέφτηκε μήπως είχε πάει στο σπίτι της φίλης της για να την πάρει να παίξει μαζί τους. Όταν έφτασαν στο σπίτι της φίλης της Μαρίας, τη ρώτησαν άμα είχε έρθει αλλά απάντησε πως δεν την είχε δει.
Μετά πήγαν στο σπίτι να δουν μήπως είχε ξαπλώσει, επειδή είχε κουραστεί αλλά το σπίτι ήταν άδειο. Το είπαν στην αστυνομία. Έψαχναν μέρες ολόκληρες και πάλι δε βρήκαν τη Μαρία.
Μετά από τρεις μήνες το γεγονός είχε ξεχαστεί αλλά οι αδερφές της συνέχιζαν να τη σκέφτονται και ήλπιζαν πως θα εμφανιστεί ξανά.

                                                                             Κωνσταντίνα, Ε2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου