Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ένα περίεργο συμβάν



Η Φιλανδία είναι ένα από τα πιο ωραία μέρη της Ευρώπης. Βρίσκεται ανατολικά της Σουηδίας και δυτικά της Ρωσίας.
Το Ιβαλο είναι μια βόρεια περιοχή της Φιλανδίας. Είναι μια περιοχή που συνήθως τη στολίζει το μουντό αυτό άσπρο χρώμα που συνήθως στολίζει όλη τη Φιλανδία.
Ο Πήτερ είναι ένα δεκαεξάχρονο αγόρι που από μικρός ήθελε να περάσει στη σχολή μηχανικών αεροσκαφών. Ήταν ένα αγόρι με υψηλούς στόχους.
Καθώς ο Πήτερ περίμενε με ανυπομονησία τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, ανακοίνωσε στους γονείς του ότι ήθελε να πάει διακοπές μαζί με τους φίλους του Ντέιβιντ και Πατ. Τα τρία αγόρια θα πήγαιναν στο Όσλο της Νορβηγίας. Έτσι λοιπόν, οι γονείς του, που σχεδόν δεν έφερνα ποτέ αντίρρηση στο μοναχογιό τους Πήτερ, τον άφησαν.
Ο Πήτερ ενθουσιασμένος από τα νέα, ετοίμασε τη βαλίτσα του και μετά από δύο μέρες αναχώρησε με τους φίλους του για το Όσλο. Φτάνοντας στο Όσλο τα τρία νεαρά αγόρια κατέφθασαν στο ξενοδοχείο κουρασμένα και έπεσαν για ύπνο.
Καθώς η ώρα περνούσε, ο Πατ και ο Ντέιβιντ αποκοιμήθηκαν και μόνο ο Πήτερ ήταν ξύπνιος. Ο Πήτερ, καθώς ήταν έτομος να κοιμηθεί, είδε ένα εκτυφλωτικό φως να ερχεται από τον ουρανό. Πήγε στο παράθυρο και είδε μια ανθρώπινη, πανύψηλη μορφή να του λέει να ανοίξει το παράθυρο. Χωρίς φόβο αλλά με αγωνία για το ποιον θα συναντούσε, άνοιξε το παράθυρο και τον πλησίασε. Ναρκωμένος θέλησε να πάει στο όχημα που μετέφερε τον πανύψηλο αυτόν άντρα. Μετά καθώς σιγά-σιγά άρχισε να συνέρχεται θέλησε να φύγει αλλά ήταν πια αργά.
Το πρωί οι δύο φίλοι που είδαν ότι ο Πήτερ έλειπε, κάλεσαν τους γονείς του.Αυτοί ρώτησαν όλους όσους έμεναν εκεί αν είδε κάποιος το αγόρι τους. Μόνο ένας γέρος έλεγε ότι ένας πανύψηλος άντρας ήρθε και τον πήρε και τον έβαλε σε ένα διαστημόπλοιο και έφυγαν. Αλλά ποιος θα πίστευε ένα γέρο πο δέκα χρόνια της ζωής του τα είχε περάσει στο τρελοκομείο;
Τελικά όλα γίνονται σε αυτόν τον κόσμο...

                                                                               Αναστασία, Ε2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου