Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η εξαφάνιση της Κάρεν


Βρισκόμαστε στη Μελβούρνη, μια πόλη της Αυστραλίας. Εκεί κατοικεί και ένα μικρό εντεκάχρονο κορίτσι, η Κάρεν. Το όνειρό της είναι να τραγουδήσει όπερα. Σήμερα το «Opera House» του Σύδνευ σε δύο ώρες θα παρουσιάσει όπερα. Οι γονείς της Κάρεν φεύγουν για να πάνε εκεί και δεν της επιτρέπουν να πάει μαζί τους, γιατί έχει να κάνει τα μαθήματά της.
Η Κάρεν είναι μόνη στο σπίτι. Κάνει τα μαθήματά της όταν ξαφνικά ακούει όπερα. Πηγαίνει στο σαλόνι και διαπιστώνει ότι η τηλεόραση είναι κλειστή. Ακούγεται προς τον κήπο. Είναι λες και η όπερα είναι έξω από το σπίτι της. Ανοίγει την πόρτα όταν ξαφνικά βλέπει δύο άντρες με ασημένια στολή, μπότες και κράνος. Πιστεύει ότι η όπερά της βρίσκεται σε αυτά τα πλάσματα και κατευθύνεται προς αυτά. Τώρα πια τα πλάσματα και η Κάρεν μπαίνουν στο διαστημόπλοιο καθώς χάνονται στο σκοτάδι. Άραγε η Κάρεν βρήκε την όπερά της;
Οι γονείς της Κάρεν επιτέλους γύρισαν. Έψαχναν την Κάρεν μα δεν την έβρισκαν πουθενά. Στον κήπο εντόπισαν βήματα από γιγάντιες μπότες. Οι γονείς της Καρεν πίστευαν ότι την είχαν απαγάγει. Συγγενείς και φίλοι έψαχναν ασταμάτητα όμως η Κάρεν δε βρέθηκε.

                                                                             Μελίνα Κουτρούμπα Ε2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου